Despre noi

Despre companie

Suntem o companie cu peste 130 de angajați permanenți – manageri de proiect, ingineri, maiștri, tehnicieni, deservenți de utilaje, muncitori calificați și necalificați, personal TESA.

De ce Building Performance

Ne încântă în fiecare zi ideea de a construi performanță, de a construi clădiri performanțe și, de ce nu, de a edifica obiective care sa găzduiască acțiuni ce scot la lumina performanța si o confirmă cu încununarea finală a succesului pe podiumul de premiere.
Suntem entuziasmați în fiecare zi de perspectiva construirii performanței și de finalizarea unor lucrări de calibru. Ne motivează ideea de a clădi obiective care să servească drept fundație solidă a performanței, reușind să scoată la lumină talente și valori de neegalat.

Certificate

Deținem certificările ISO 9001 si ISO 14001 în domeniile noastre de activitate, o garanție în plus a prestării unor servicii cu trasabilitate certă și calitate ridicată.
Garanția calității
Trăinicia și durabilitatea lucrărilor noastre este dată de îmbinarea perfectă dintre materialele și echipamentele de cea mai bună calitate și implicarea totală a echipei noastre responsabilă cu execuția lucrărilor. Astfel, garanția calității este un rezultat firesc, generator de rezultate performante și satisfacții în fiecare zi